Microsoft - BI-Konferensen 2017 - Digitalisera med intelligens

 

Vi vill tipsa om den kommande BI-Konferensen 2017 som äger rum i både Göteborg och Stockholm senare i mars - som för övrigt också firar 10-års jubileum!

Microsoft bjuder in till detta evenmang som handlar om vad Digital Transformation handlar om och hur organisationer kan använda detta inom sina verksamheter. Syftet är att utbilda och diskutera mer om den här nya tekniken och hur de kan skapa nya möjligheter för att möta era kunder, skapar mer tid åt personalen, optimera processer och skapa nya affärsmöjligheter.

Något som är viktigt att tänka på är att huvudrollen i Digital Transformation inte spelas av tekniken, utan av data. Mycket och rätt data kan skapa nya insikter vilket ger dig nya möjligheter. Det är också nyckeln till framgångsrik transformation. Detta är att digitalisera med intelligens.

 

Advania kommer finnas med som sponsor under båda utställningar i Göteborg den 21 mars och Stockholm den 23 mars.

 

Träffa oss i utställningen för att diskutera era behov och hur en anpassad Beslutsstöds- eller Datawarehouse IT-infrastruktur kan hjälpa er med maximal verksamhetsnytta.

I samband med BI-konferensen erbjuder vi möjligheten att boka en fri workshop med mål att definiera rätt lösning för er som kan uppnå maximal verksamhetsnytta.

 

Läs mer här ->

Get in touch!

Bo Eliasson
Säljansvarig Infrastructure

+46 (0)8-546 70 128

Kontakta mig