Radar Sourcing Conference 2017

Advania bjuder kostnadsfritt in till en exklusiv konferens som fokuserar på de mest centrala utmaningarna inom moln- och outsourcingtjänster i dag.

 

Här kan du

  • Höra hur du skyddar känslig data och säkrar GDPR compliance vid outsourcing
  • Lyssna till Anna David, CIO på UC som berättar hur UC transformerat sin IT organisation från att vara en traditionell utförare till att bli en aktiv partner i affärens digitala transformation
  • Lära hur man upphandlar innovation och utveckling
  • Få insikt i de senaste trenderna inom outsourcing
  • Dessutom kommer du få ta del av en mängd spännande kundcase
  • Nätverka med drygt 300 kollegor och de ledande leverantörerna i branschen


15.50 - 16.15 Lyssna på vårt breakoutpass:
Nya tidens leverans och konsumtion av it

Allt fler kunder tappar snabbt kontrollen på de tjänster de prenumererar på i molnet. Advanias Marketplace är svaret på framtidens sätt att konsumera IT. Lyssna på hur du enkelt kan få kontroll på dina molntjänster samtidigt som du sparar pengar och skapar en flexibilitet till verksamheten.

Förutom på breakoutpasset träffar vi gärna dig i vår monter under eftermiddagens pauser.

Du som är CIO, ansvarig för IT drift, IT-beslutsfattare eller arbetar med strategiskt inköp av IT tjänster har möjlighet att gå på denna konferens utan kostnad. (Biljetterna kostar normalt 6900:-) Vi har bara ett fåtal biljetter och det är därför viktigt att du anmäler dig omgående!

Vi på Advania hoppas att du har möjlighet att komma!

 

Information om konferensen

Datum: Torsdag 14 september

Tid: 13.30 - 17.00

Plats: Konferensanläggningen Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61A i Stockholm

Anmäl dig via knappen här nedanför. Kom ihåg att ange VIP-koden Advania för att få ditt deltagande kostnadsfritt.

 

Anmäl dig här

 

Mer information om konferensen hittar du här

_________________

 

 

Advania placerar sig återigen i topp i Radars stora leverantörsgranskning, med en andraplats inom kategorin Verksamhetsnära IT. Samtidigt rankas, det nyligen förvärvade bolaget, Caperio som Sveriges bästa bolag inom Användarnära IT.

”Det här visar att Caperio är en otroligt bra match för Advania, där vi kompletterar varandra med att ha Sveriges nöjdaste kunder inom flera kategorier. Det känns extra roligt att vi nu också placerar oss i toppen av kategorin Verksamhetsnära IT. Att kunderna upplever att vi ger ett högt värde till deras kärnverksamhet, är det bästa betyg vi kan få” - säger Mikael Noaksson, VD för Advania och blivande nordenchef för Advania.

Både Advania och Caperio tar nu med sig starka kundrelationer in i samgåendet, vilket ger en bra grund och ännu bättre förutsättningar för tillväxt med målsättningen att ha Sveriges nöjdaste
IT-kunder.

Läs mer här