Kommunikation och samarbete

Vi erbjuder kompletta lösningar för ditt företags kommunikation. Allt ifrån Unified Communications (UC) med telefoni, chatt och konferensmöjligheter till rena videokonferenslösningar och kontaktcenter. För dig som har behov av olika slags integrationer kan vi erbjuda det mesta med den tekniska kompetens vi har i vår konsultorganisation.

Advania kan erbjuda förstklassiga videotjänster för alla slags enheter - PC, surfplatta och smartphone. Vi erbjuder även professionella videokonferensrum som kan användas i kombination med vår molntjänst. För dig som kund innebär detta att du inte behöver ha någon egen installerad hårdvara, allt det finns i molnet.

Med Skype for business från Microsoft får din organisation en komplett lösning för Unified Communication. De flesta organisationer har redan Skype for business i någon form och nu är tiden mogen att ersätta äldre telefonisystem och dra nytta av fördelarna med UC fullt ut. Vi på Advania har många experter inom såväl telefoni som nätverk och Exchange och kan säkerställa en lyckad implementation.

Integrationer

Integrationer

Advania är en systemintegratör med 200 konsulter inom olika specialistområden. För dig som kund innebär det att vi kan integrera och anpassa olika lösningar efter dina egna behov. Vår kontaktcenterlösning har ett öppet API med mycket goda möjligheter till integrationer med alla slags system. Det finns många färdiga integrationer med vanliga system som SAP, Siebel, Sales Force, Oracle Service Cloud m.fl. Att integrera mot verksamhetssystem för screen-pop, självbetjäning och liknande är sällan några svårigheter. Vi på Advania har också gjort flera egna integrationer med vanliga system i Sverige som t.ex. TeleOpti, Pro Scheduler, Bright, Telefaction och Supportway.

Get in touch!

Håkan Medin
Affärsområdeschef Contact center och Unified Communications

+46 (0)76 140 01 20

Kontakta mig

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt, på det sätt du vill bli kontaktad.