Skype for business

Skype for Business är din personliga sambandscentral. Med en samling effektiva kommunikationsverktyg kan du enkelt kommunicera med kollegor, kunder, leverantörer och alla andra du behöver ha kontakt med under en arbetsdag.

Skype for Business, som tidigare hette Microsoft Lync, samlar verksamhetens hela kommunikation på ett och samma ställe. De funktioner som finns i Skype for Business är:

  • Närvarostatus (för kollegor, kunder, vänner och familj – du väljer själv)
  • Chatt
  • Röstsamtal
  • Telefonifunktioner med röstmeddelanden, styrning av samtal, köhantering
  • Telefonistfunktioner
  • Call Centerfunktion
  • Videosamtal
  • Möten (telefon, web, video, delning av dokument m.m.)
  • Stort ekosystem av hård och mjukvaror

Med en bärbar dator kan du komma åt alla funktioner även när du reser eller sitter hemma och arbetar. Självklart finns det även appar för vanligare smartphones och surfplattor.

Integrera Skype med CIC

Skype For Business kan även integreras med CIC, vilket gör att du kan ha en enhetlig kommunikationslösning för alla delar i din verksamhet. Kundservicemedarbetare kan snabbt och enkelt söka upp t.ex. specialister som kan behövas för att lösa en fråga direkt i första samtalet.

Integrera Telavox telefoni- och växeltjänst med Skype och CIC

Advania och Telavox kan i vårt gemensamma partnerskap erbjuda starka integrationer mellan Telavox telefoni- och växeltjänst Flow och Skype for Business och contact center. På så sätt får du som företag en ännu bättre helhetslösning för kommunikation.

Get in touch!

Mikael Bohlin
Specialist Skype for Business

+46 (0)454-20 04 08

Kontakta mig

PoC Skype för företag

Produktblad: Grundinstallation Skype for Business

Samla verksamhetens hela kommunikation på ett och samma ställe – Skype for Business är kommunikationsverktyget som på riktigt kan ersätta dina fysiska möten. Vi implementerar verktyget med all tillgänglig funktionalitet på ett sätt som möjliggör fortsatt utbyggnad avseende kapacitet eller tillgänglighet.

Läs mer

Kundreferens

Sjöfartsverket - Personlig effektivitet
"Videokonferensverktyget är suveränt. Vi sparar både tid och pengar på att resorna blivit färre nu när många möten omvandlats till e-möten. Det rimmar också väl med vår miljöpolicy som säger att vi ska minska resandet."

Sjöfartsverket - Personlig effektivitet

Färre resdagar, effektivare möten och enklare att jobba i projektgrupper oavsett var medarbetarna sitter.