Unified Communications

Förenkla kommunikationen och minska de geografiska avstånden. Med Skype for business från Microsoft får din organisation en komplett lösning för Unified Communications. Med Advania Video Cloud får du snabbt tillgång till en förstklassig videokonferenslösning som kan användas med alla slags enheter.

Skype for business är din personliga sambandscentral. Med en samling effektiva kommunikationsverktyg kan du enkelt kommunicera med kollegor, kunder, leverantörer och alla andra du behöver ha kontakt med under en arbetsdag.

Advania kan erbjuda förstklassiga videotjänster för alla slags enheter - PC, surfplatta och smartphone. Vi erbjuder även professionella videokonferensrum som kan användas i kombination med vår molntjänst. För dig som kund innebär detta att du inte behöver ha någon egen installerad hårdvara, allt det finns i molnet.

Get in touch!

Håkan Medin
Affärsområdeschef Contact center och Unified Communications

+46 (0)76 140 01 20

Kontakta mig

Kundreferens

Sjöfartsverket - Personlig effektivitet
"Videokonferensverktyget är suveränt. Vi sparar både tid och pengar på att resorna blivit färre nu när många möten omvandlats till e-möten. Det rimmar också väl med vår miljöpolicy som säger att vi ska minska resandet."

Sjöfartsverket - Personlig effektivitet

Färre resdagar, effektivare möten och enklare att jobba i projektgrupper oavsett var medarbetarna sitter.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt, på det sätt du vill bli kontaktad.


Kontakt-Contact center