Traineeprogram

Som trainee på Advanias traineeprogram får du möjligheten att från första dagen att vara med och bidra till företagets leveranser samt vägleda våra kunder till rätt IT. Målsättningen med traineeprogrammet är att ge dig som nyexaminerad eller nykomling inom IT-branschen en stabil grund att stå på för att bygga din fortsatta karriär hos oss på Advania.

Advania är ett av Nordens största IT-bolag där kundrelationerna står i fokus. Tack vare våra medarbetares unika specialistkompetens och vårt nära samarbete med marknadens ledande IT-leverantörer så ligger vi i teknikens framkant. Som trainee blir du en del av vår framåtsträvande organisation där ditt engagemang bidrar till våra kunders utveckling. I din roll som trainee och konsult får du möjlighet att arbeta inom flera områden i företaget vilket är något som öppnar dörrar till en bred IT-leverans med mängder av spännande uppdrag.

Beroende på dina kunskaps- och intresseområden får du chans att skräddarsy en inriktning som passar just dig. Tillsammans med din konsultchef formas din individuella roadmap som innehåller en utformning av din roll hos företaget, kommande uppdrag och projekt samt kompetensmål. Advanias tidigare traineer har inriktat sig på allt från IT-projektledning till informationssäkerhet och processautomatisering till systemutveckling.

Hos Advania möts du av en företagskultur där fokus ligger på gemenskap och utveckling. Därför tilldelas alla traineer hos Advania en personlig mentor - en senior konsult - som kommer att följa dig under hela perioden för programmet. Mentorn kommer både att utmana och vägleda dig i ditt arbete och på så sätt främja din professionella utveckling. Du kommer att få möjlighet att bygga ditt eget nätverk såväl internt inom koncernen som med våra kunder och samarbetspartners.

Inom ramen av traineeprogrammet erbjuder Advania dig flertalet utbildningar - både internutbildningar och utbildningar från våra samarbetspartners. Utöver obligatoriska utbildningsmoment får du möjlighet att anpassa dina kurser efter den inriktning inom företaget du väljer. Kurserna är en viktig del i den ständiga kompetensutvecklingen som krävs i rollen som konsult.

Är du redo att göra verklig skillnad i ett ledande nordiskt IT-företag? Vi söker traineer till hösten 2017.

 

Du hittar traineeplatserna bland våra lediga tjänster och är rubricerade ”Trainee”. 

 Till lediga tjänster

Söker du en framtid it och digitalisering? Vi söker praktikanter inför hösten 2017.

 

Vi vänder oss till dig som valt 30 hp praktik på systemvetarlinjen Du hittar praktikplats bland våra lediga tjänster och är rubricerade ”Praktikplats”.

Till lediga tjänster

 

Examensarbete – första steget mot en lysande karriär i IT-branschen

 

Är du på jakt efter ett examensarbete eller första steget mot en lysande karriär? Vi söker tre examensarbetare för hösten 2017.

 

Läs mer

 

Möt Maja och Mathias - traineer 2016

Maja och Mathias berättar hur det
är att vara trainee på Advania.

Läs om Maja och Mathias

Traineebloggen

Följ våra traineer under deras första
tid på Advania.

Läs mer