Citrix

Citrix är en ledande leverantör av produkter inom accessinfrastruktur. Nästan 80 miljoner människor i fler än 230 000 organisationer världen över använder dagligen Citrix produkter inom server- och desktopvirtualisering, nätverkslösningar, programvara som tjänst och molnteknik.

Inom Advania finns ett flertal kunniga, erfarna och certifierade konsulter som har flerårig vana av att driva stora och mindre projekt med Citrix-plattformar som grund. För projekt och införande har vi en projektmetodik som är speciellt anpassat för att stödja Citrixprojekt. Kunskap är nyckeln till framgång. Därför är vår kunskap av Citrix lösningar inom tunna klienter, serverlösningar och standardiserade arbetsplatser det som gör Advania till kompetent partner.


Citrix Gold Solution Advisor


Advania är en Citrix Gold Solution Advisor. Vi ser, liksom Citrix, ett växande behov av access som en viktig drivfaktor. Vi arbetar därför aktivt med alla Citrix-produkter, som XenApp, XenDesktop, Access Gateway, Web Interface, Secure Gateway, Password Manager, EdgeSight, NetScaler, WANScaler och XenServer, för att kunna erbjuda lösningar som svarar upp till våra kunders krav på åtkomst och säkerhet.


V-alliance


V-alliance
är ett globalt partnerskapsprogram mellan Microsoft och Citrix med syftet att stärka ett strategiskt samarbete kring klient- och servervirtualisering. Advania är en viktig partner till både Citrix och Microsoft och därför nyttjar vi fördelarna med detta strategiska partnerskap och använder ”Best Practise” och rekommenderade riktlinjer för implementation av klient- och servervirtualisering. 

Citrix

Get in touch!

Hans Andersson
Business Area Manager

+46 (0)35-240 02 45

Kontakta mig