Episerver

Episerver är idag världens snabbast växande leverantör av CMS-plattformar för webbpublicering, e-handel och digitala mötesplatser. Advania är Solution Partner och har arbetat med Episervers produkter sedan 2003 och vi har mångårig erfarenhet av såväl intranät som publika webbplatser.

Med Episerver som plattform hjälper vi våra kunder att utveckla sina affärer, minska förvaltningskostnaderna och effektivisera administrationen. Genom åren har vi hjälpt kunder inom kommun och landsting, skola, tillverkande industri samt och bank och finans med bland annat projektledning, förstudie, integration, migrering, webbstrategi, test, mobila lösningar, responsiv design och licenshantering.

Vi anser oss unika då vi inte bara levererar Episerver som enskild lösning utan tar ett helhetsgrepp med integrationen, förvaltning och hårdvara.

Varför ska jag välja Episerver som CMS-plattform?


Episerver är en mogen plattform som funnits i många år. Genom tidigare och pågående projekt och förvaltningsuppdrag ser vi framförallt att Episerver är:

  • Lätt att använda - Anpassat för att möta redaktörerna behov på funktion och användbarhet.
  • Följer standarder för webbteknik - Hanterar uppdatering av sidor med text och bild, länkar och dokument i ett grafiskt användargränssnitt.
  • Utbredd - Episervers plattformar används dagligen av 130 000 webbredaktörer på fler än 20 000 webbplatser i hela världen.
  • Stabil och robust.
  • Plattform för expansion och integration.

Episerver Solution Partner

Get in touch!

Christopher
Solution Architect

+46 (0)44-20 77 19

Kontakta mig