Hewlett-Packard Enterprise

Advania har ett långt och nära samarbete med Hewlett-Packard Enterprise. Vi är en av deras största partner inom systemintegration och projektförsäljning på enterprisemarknaden.

Advania har mångårig erfarenhet att bygga it-plattformar baserade på deras produkter. Advania är både en expertpartner och Platinum partner vilket garanterar vår kompetens och att vi alltid levererar HPE:s produkter och lösningar till högsta kvalitet.

HPE ServiceONE Expert

Advania är en certifierad HPE ServiceONE Expert partner vilket är den högsta samarbetsformen. Som expertpartner kan Advania leverera HPE Care Pack- tjänster, installationstjänster och kontraktstjänster. Även en rad proaktiva tjänster ingår i programmet vilket ger dig som kund till Advania största flexibilitet att skräddarsy din supportlösning.

HPE Platinum Partner

Advania är en av HPEs få Platinumpartner i Sverige där vi är certifierade specialister inom datacenter, lagring, nätverk och Cloud. Vi är Data Center Specialist, Enterprise Storage Specialist, Professional Networking Specialist och Cloud Builder. Vi har expertkunskaper inom datacenter, säkerhet och licensiering. Inom lagring levererar vi sofistikerade storagelösningar där fokus ligger på samarbetet med våra kunder där vi utformar en lagringsstrategi som hanterar, skyddar och optimerar data. Inom nätverk knyter vi ihop alla de tidigare nämnda delarna för optimal tillgänglighet, säkerhet och åtkomst i all kommunikation mellan enheter, anställda, kunder och omvärlden.

Get in touch!

Roger Dorf
Säljansvarig Infrastructure

+46 (0)76-859 39 09

Kontakta mig