Backup as a Service

Företagsinformation är det viktigaste en it-avdelning har.

Advania har mer än 12 års erfarenhet som vi gärna delar med oss av, och vi vet vad som krävs för att lyckas med en verksamhetsbaserad och modern backup-lösning.

Med fokus på lagring inom Sveriges gränser och smart lagringsteknik kan vi erbjuda en smidig backup-lösning som håller nere både kostnader och mängden data som faktiskt behöver lagras.
Vårt mål är en prisvärd och effektiv lösning som varken kostar eller lagrar mer data än vad som behövs.

Get in touch!

 

+46 (0)8-546 70 202

 

Kontakta oss

Lagra smart och kostnadseffektivt

Uppskattningsvis är ungefär 30% av alla data som lagras på era servrar är inte verksamhetsbaserat såsom personlig information, foton och andra dokument. Av resterande 70% kommer endast ca 5-7 % att användas igen.

Det gäller att tänka smart när det kommer till vad som lagras i backupen. Det finns stora mängder pengar att spara om ni inte överlagrar er organisations data i backupen. Advania använder en äkta dedupliceringsteknik för att jämföra alla information för att se om det finns flera versioner av samma data.

Om ni exempelvis uppskattar att ni använder 10 TB data kan det lätt hända att det behövs 50 TB lagringsutrymme på grund av allt överflöd av dubbel information och historisk lagring. Med vår dedupliceringsteknik kan vi istället få ner era backupvolymer till 8 TB, vilket spelar stor roll om ni betalar för vad ni använder.

 Klicka för mer information

 

 

Vad du får

Genom att lagra smart kan du både sänka era kostnader samtidigt som ni ökar er prestanda.

Med mer än 12 års erfarenhet inom smarta lagringslösningar har vi mycket erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av, vilket ger dig ökad trygghet om att er organisations data lagras på rätt sätt. I och med vår storlek så har vi även kompetens i flera affärsområden vilket gör att du får tillgång till en bred kunskapsbank som sträcker sig längre än endast backupområdet.

 

 

Vi rekommenderar

En kostnadsfri Proof of Concept under ett antal veckor där våra konsulter med mer än 12 års erfarenhet visar...

- Tjänsten och dess funktioner

- Effekterna av äkta dedupliceringsteknik

- Hur ni bör förankra RPO/RTO

- Uppskattning av er organisations backupvolym

- Tillgång till en dashboard med information om er egna backupdata

 

Get in touch!

 

 

Företag som väljer BaaS från Advania

Intressant läsning

 

Ni skulle kunna radera hälften av datan

Allt fler ratar lagra-och-glöm-metoden när det gäller arkivering. För att kunna leva upp till såväl affärsmässiga som legala krav ill man använda lösningar som analyserar informationen. De nya arkiven har blivit smarta - och ger affären ett unikt värde. (Artikel från businesstech.idg.se)

Läs mer

 

 

EU har slutligen enats om en ny dataskyddslag

Den nya lagen (eller förordningen om man ska vara exakt) General Data Protection Regulation (GDPR) kommer att laga kraft i maj 2018. Organisationer som påverkas av lagen har ungefär 2 år på sig att efterleva de krav som ställs enligt den nya lagstiftningen. (Whitepaper från idg.se)

Läs mer

 

 

Advania News

Nya datalagen kräver superkoll – så förbereder du dig

Nya datalagen kräver superkoll – så förbereder du dig

Backup är avgörande för affärerna

Backup är avgörande för affärerna

 

 

Läs våra produktblad

Backup as a Service

Detta är basen i vår backuptjänst där vi säkerställer er data utanför ert kontor i en säkerhetsklassad datorhall. Med en automatiserad lösning, där säkerhetskopiering sker via en fiber-/internetförbindelse med support,
blir vi er backup-avdelning.

Läs mer

Disaster Recovery as a Service

Vad händer om din datahall skadas av brand, inbrott, bombhot eller en vattenläcka? Vilka IT-system är mest affärskritiska och vad händer om de inte är tillgängliga? Faktum är att din verksamhets framtid kan äventyras om både era affärskritiska system och data blir otillgängliga.

Läs mer

Veeam Cloud Connect as a Service

Att förlora företagsinformation kan få stora konsekvenser för de flesta verksamheter som i värsta fall är förödande. Att säkerställa ert data offsite är ett måste då företagsinformationen är det viktigaste en IT avdelning har.

Läs mer