Outsourcing

På Advania arbetar vi nära våra uppdragsgivare för att vara väl insatt i deras verksamhet på en strategisk nivå. Våra flexibla sourcingtjänster utvecklas tillsammans med verksamheten.

Sourcing

 

När vi går in i ett sourcingåtagande gör vi det med målsättningen att stödja kundens verksamhet med innovativa lösningar. Kunden kan i sin tur fokusera på att få ökad lönsamhet, förbättra sin kundkommunikation och bli en attraktivare arbetsgivare.

 

 

Sourcing som har förmågan att förändra sig efter skiftande förutsättningar med avtal som följer din verksamhets utveckling. Ett företag med en sourcingleverantör ska inte halka efter i utvecklingen bara för att de har ett avtal på en viss tid. Utveckling och förändringar i leveransen måste kunna ske kontinuerligt. Vi väljer därför att leverera sourcing genom avtal som är öppna för ständiga förändringar. Att kunna leverera efter nya förutsättningar ser vi som en självklarhet, helt enkelt för att det inte går att veta exakt hur behovet ser ut om ett, två eller fem år.

 

 

Insourcing från Advania innebär att vi tar hand om drift, förvaltning och utveckling av hela eller delar av verksamhetens befintliga it-miljö. Vi skräddarsyr ett avtal om tillgänglighet, Service Level Agreement (SLA). Avtalet reglerar tillgängligheten, hur vi agerar, när vi agerar etc. Kort sagt lyfter kunden in en samarbetspartner istället för att lyfta ut it-miljön.

Outsourcing med helhetssyn, från rådgivning och planering till systemintegration och leverans. Outsourca hela eller delar av din it till oss. Advanias outsourcing bygger på ett regelverk och metoder baserade på ramverk. Oavsett om det handlar om din infrastruktur eller dina applikationer hjälper vi din verksamhet med drift och förvaltning.

Investera och implementera lösningar i din verksamhet utan att behöva tillsätta egen personal som ska drifta och förvalta den unika lösningen/applikationen.

Vi har mångårig erfarenhet av att anpassa leverans av olika eftermarknadstjänster. Vi har en väl fungerande struktur kring drift, förvaltning och övervakning 24/7/365.

Get in touch!

Göran Gustavsson
Affärsområdeschef Sourcing

+46 (0)8-546 70 301

Kontakta mig

"Det tog inte ens en månad från att upphandlingen blev klar till att vi var i full drift hos Advania. Vi blev väldigt imponerade av det"

Lena Holst

 

Lena Holst, ekonomichef,
Starka Betong

Kundreferenser

Euro-Center
"Det var Advanias flexibilitet som fällde avgörandet. De såg det aldrig som ett problem att vi är både stora och små samtidigt, å ena sidan en global koncern på sex kontinenter, å andra sidan ett företag med bara 140 medarbetare."

Euro-Center

Trots sin extremt decentraliserade organisation har Euro-Center en optimal IT-effektivitet och de har sänkt sina IT-kostnader med runt 30 procent.
Falkenbergs kommun
Kommunen servar sina invånare med information kring bland annat barnomsorg, budgetrådgivning, social omsorg, bibliotek och utbildning.

Falkenbergs kommun

Falkenberg kommun använder insourcing för att förbereda sig för 24-timmarsmyndigheten då kraven på tillgänglighet och information ökar.
Handelsanställdas förbund
Advania har migrerat hela Handels centrala plattform från nuvarande leverantör till Advania. Samtidigt görs en konsolidering och uppgradering av Handels Citrixmiljö och operativsystem.

Handelsanställdas förbund

Handels främsta behov var uppgradering till en modern och central IT-plattform, flexibilitet och att få en homogen klientplattform.
Semper
"Enda sättet att få en modern och dynamisk IT-plattform till ett rimligt pris."

Semper

Semper tog en genväg till smidig it. Semper har lagt ner sin it-avdelning och gett hela it-ansvaret till Advania.
Starka Betong
"Utöver att vi ville ha allmänna förbättringar gällande support och dygnet runt-övervakning av våra system sökte vi en leverantör som kunde erbjuda stabilitet och som ständigt skulle sträva efter att förbättra vår IT-miljö."

Starka Betong

”Det tog inte ens en månad från att upphandlingen blev klar till att vi var i full drift hos Advania.” När Starka Betongindustrier ville växla upp sin IT-struktur föll valet på Advania.
Statens Tjänstepensionsverk
"Det finns alltid risker och en viss oro i samband med sådana här processer men verksamheten har knappt märkt något alls, vilket är det bästa betyget i dessa sammanhang."

Statens Tjänstepensionsverk

SPV ville minska sitt eget ägande av teknik och infrastruktur och i stället köpa in tjänster. Avtalet omfattar serverdrift, kommunikationstjänster, arbetsplatstjänster och servicedesk.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt, på det sätt du vill bli kontaktad.