Agile Sourcing

Organisationsstrukturer och legala regler förändras snabbare än någonsin. Många företag som outsourcat sin it-verksamhet upplever att avtalet inte hänger med. Vår lösning är agil sourcing.

Ordet agile betyder smidig och lättrörlig. Vår definition av agile sourcing är sourcing som har förmågan att förändra sig efter skiftande förutsättningar.  Ett företag med en sourcingleverantör ska inte halka efter i utvecklingen bara för att de har ett avtal på en viss tid. Utveckling och förändringar i leveransen måste kunna ske kontinuerligt. Vi väljer därför att leverera sourcing genom avtal som är öppna för ständiga förändringar. Att kunna leverera efter nya förutsättningar ser vi som en självklarhet, helt enkelt för att det inte går att veta exakt hur behovet ser ut om ett, två eller fem år. Det största problemet för företag idag är inte att de är missnöjda med tjänsterna de får, utan att de är missnöjda med tjänsterna de inte får. Med agil sourcing tar vi hela ansvaret för din it – även för de gråzoner som kan uppkomma.

Strategisk partner

Förändringar i it-systemet påverkar företagets övriga affärssystem i större eller mindre omfattning, och följaktligen också strategin. Därför arbetar vi alltid nära våra kunder för att vi vet att det är viktigt att känna beställaren väl och att vara insatt i verksamheten på en strategisk nivå. Om vi gör det kan vi också snabbt agera på förändringar. 

Varför ska du välja agile sourcing från Advania?

  • It-stöd och it-strategi handlar om hur teknik kan spara och tjäna pengar, unikt för respektive bolag. Välj en leverantör som känner och stödjer din strategi.
  • Våra strategiska konsulter arbetar nära din verksamhet. De vet hur du kan bli effektivare med nya innovativa lösningar.
  • Varken du eller vi vet hur morgondagen kommer att se ut. Agile sourcing följer och stödjer din verksamhets utveckling, idag och imorgon.

Get in touch!

Göran Gustavsson
Affärsområdeschef Sourcing

+46 (0)8-546 70 301

Kontakta mig

Kundreferenser

Coor
Coor hade utmaningar med stabilitet och kvalitet i sina grundläggande IT-plattformar. Leverantörsrelationerna spretade och när Coor hade över 70 IT-leverantörer insåg de att det behövdes ett nytt tillvägagångssätt för att komma tillrätta med osammanhängande leveranser.

Coor

Med stabil och flexibel IT bäddar Coor för genomgripande digitalisering och innovation.
Euro-Center
"Det var Advanias flexibilitet som fällde avgörandet. De såg det aldrig som ett problem att vi är både stora och små samtidigt, å ena sidan en global koncern på sex kontinenter, å andra sidan ett företag med bara 140 medarbetare."

Euro-Center

Trots sin extremt decentraliserade organisation har Euro-Center en optimal IT-effektivitet och de har sänkt sina IT-kostnader med runt 30 procent.
Uniflex
"Advania var de enda som litade på vår kompetens."

Uniflex

Uniflex behövde en it-partner som kunde samarbeta med den lokala it-avdelningen.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt, på det sätt du vill bli kontaktad.