Process Assessment

Vill du förbättra din leverans av it-tjänster men inte riktigt vet vad du ska börja med? Då ska du titta närmare på vårt paketerade erbjudande som ger en förbättringsplan utifrån dina kunders krav, ledningens förväntan, ert sätt att leverera och best practise.

Att leverera IT-tjänster idag kräver att du som leverantör ständigt ser över dina tjänster samt ditt sätt att leverera tjänsterna för att svara upp till kundernas ständiga krav på förändring, anpassning samt värde för pengarna. Förutom dessa krav har du interna ekonomi-, lag- och styrningskrav.  Till stöd för att möta dessa krav finns det idag ett antal etablerade ”branschstandarder” som, rätt använda, kan hjälpa till att skapa kontroll och styrning. En av dessa är ITIL® med dess livscykelsyn på tjänster och dess hantering.

IT Process Assessment

Vår erbjudande ger dig som kund en utgångspunkt och riktning för ert fortsatta arbete med att förbättra er leveransförmåga genom utveckling/införande av lämpliga ITIL-processer.

Tjänstens innehåller bl.a. workshop, värdering och analys. Med vår tjänst får du en neutral och förankrad bild över nuläget samt en därtill förankrad bild över vad som behöver göras för att förbättra dagens situation.

Vår erbjudande ger dig som kund en utgångspunkt och riktning för ert fortsatta arbete med att förbättra er leveransförmåga genom utveckling/ införande av lämpliga ITIL-processer. Konkret får du en ögonblicksbild över hur bra ni idag levererar era it-tjänster (baseline), vad ni behöver förbättra i ert sätt att leverera tjänster (strategi) samt en förankrad utvecklingsplan.

Get in touch!

Anders Sanden
Konsult/Projektledare

+46 (0)31-704 10 35

Kontakta mig

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt, på det sätt du vill bli kontaktad.