Infrastructure and Integration

Advania erbjuder lösningar för it-infrastruktur, integrationsprojekt, konsultkompetens och produktförsörjning. Vi har datacenter-lösningar, it-plattformsprojekt baserat på Microsofts teknologier, virtualiseringslösningar, identitets- och accesslösningar, utveckling och integration och produktförsörjning av hård- och mjukvara.

 

Ett tillförlitligt system med hög tillgänglighet och som också är katastrofsäkrat är mycket viktiga egenskaper. På Advania har vi både kompetens och erfarenhet att hantera helheten kring de krav som du ställer på verksamhetens affärskritiska system.

Advania är specialiserade på design och implementation av högtillgängliga servermiljöer. Vi har lång erfarenhet av affärskritiska system där kraven är höga på tillgänglighet och säkerhet. Vi ger förslag på en komplett lösning som förbättrar den totala resursanvändningen och ger full kontroll över IT-miljön.

Advania erbjuder lagringslösningar från marknadens ledande leverantörer. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå av informationshantering och även att leverera IT som tjänst. Vi kan även hjälpa dig vidare på din resa mot molnet om du önskar.

Advania erbjuder rådgivning och expertis för att välja vilken backup-teknologi(er), policy och kravbild er servermiljö är i behov av. Vi tillhandahåller även olika arkivmiljöer utifrån era kravbilder och behov.

Ett kraftfullt nätverk är en väsentlig komponent för företagets verksamhet och ett nödvändigt ramverk för att göra data och program tillgängliga för dina kunder, medarbetare och partners.

Marknaden utvecklas snabbt och kraven på att leverera agila lösningar från it-avdelningarna på kort tid för att driftsätta nya lösningar ökar snabbt. Det traditionella sättet att driva it-avdelningar räcker helt enkelt inte längre till i alla lägen.

BI och Big Data kommer säkert att förändra mycket i hur verksamhet bedrivs i många företag. Vi kan hjälpa till med att skapa vision och målbild i samarbete med våra strategiska BI-partners.

Advania kan erbjuda avancerade HPC-lösningar, såväl produkt- som molnlösningar. Advania har levererat högpresterande HPC-lösningar till ett flertal kunder. Vi jobbar med den senaste tekniken inom server, lagring och kommunikation.

Fokusera på din organisations kärnverksamhet och låt oss hjälpa dig att få den optimala it-arbetsplatsen avseende användande, kostnadskontroll, administration och flexibilitet. Vi erbjuder även ett klienterbjudande speciellt utvecklat för skolan.

Lös företagets utskriftsbehov på ett modernt sätt. Istället för ett traditionellt ägande av skrivare och multifunktionsprodukter köper ni funktionen som en tjänst.

Kontroll över service- och supportavtal, oavsett tillverkare. Du får tillgång till rätt information avseende aktuella systemkonfigurationer, servicenivåer och annan administrativ information som är viktig för er.

 

 

 

 

Få en dynamisk användarupplevelse med tillgång till de applikationer du behöver när du behöver dem oavsett om du arbetar via en dator, läsplatta, mobiltelefon eller annan enhet.

Advania erbjuder Microsoft Cloud med plattformar som spänner från datacenter on-premise till molnet. Du kan enkelt skala upp eller ned och göra förändringar i den takt som passar dig.

Få maximal drifttid utan avbrott och skalbarhet med hög tillgänglighet via SQL Server. Dagens företag måste ha hög tillgänglighet så att de får maximal drifttid utan avbrott, datatillgänglighet och kan uppfylla standarder för regelefterlevnad.

Advanias kommunplattform bygger på Microsofts ramverk för offentliga förvaltningar, CGF (Connected Government Framwork) och MSKD (Microsoft Kommundesign).

Advania hjälper dig som kund med projekt inom hela System Center Suiten och har kurser och projekt inom bl. a övervakning, automatisering, konfiguration och självbetjäning. System Center 2012 Configuration Manager (SCCM), System Center 2012 Operations Manager (SCOM), System Center 2012 Service Manager (SCSM) och System Center 2012 Orchestrator (SCO).

Säkerhetslösningar som hindrar obehöriga från att komma åt känslig information. Kraftfull kryptering, autentisering, skydd mot dataförlust och regelstyrda säkerhetskontroller.

Du vill fokusera på innehåll, vi ger dig förutsättningarna. Vårt erbjudande omfattar publika webbplatser och intranät. Vi har nära samarbete med EPiServer och Microsoft och våra certifierade konsulter har lång erfarenhet av deras plattformar.

Hantera administrationen och autentiseringen för applikationer och systems identiteter. Logga in på ett ställe och få tillgång till alla system du behöver, både interna, externa och molntjänster.

Förenkla kommunikationen och minska de geografiska avstånden. Med Skype for business från Microsoft får din organisation en komplett lösning för Unified Communications. Med Advania Video Cloud får du snabbt tillgång till en förstklassig videokonferenslösning som kan användas med alla slags enheter.

Anledningarna till att genomföra en migrering av ett system varierar mellan olika organisationer. En vanlig anledning till att en organisation vill genomföra en migrering är att det gamla systemet är byggt på omodern teknologi. Nya krav kan ha tillkommit och för att kunna möta dessa måste systemen skapas om med ny teknik.

Get in touch!

Tobias Öien
Affärsområdeschef Infrastructure and Integration

M: +46(0)730-42 21 00

Kontakta mig

Get in touch!

Roger Dorf
Säljansvarig Infrastructure

+46 (0)76-859 39 09

Kontakta mig

Get in touch!

Per Gullfeldt
Tekniskt ansvarig Infrastructure

+46 (0)8-546 70 210

Kontakta mig