Cloud Platforms

Advania erbjuder Microsoft Cloud med plattformar som spänner från datacenter on-premise till molnet. Du kan enkelt skala upp eller ned och göra förändringar i den takt som passar dig.

Med den nya generationen av molntjänster kan du och dina medarbetare jobba i stort sett var som helst, när som helst - med enkla, bekanta och säkra lösningar för kommunikation och samarbete från Microsoft.

En organisation som har medarbetare som arbetar ute på fältet står inför den stora it-utmaningen att leverera it på samma nivå till denna grupp som de som jobbar på kontoret.

Med Microsoft Azure kan du snabbt distribuera infrastruktur och tjänster så att det passar dina affärsbehov. Du kan köra Windows- och Linux-baserade program i 22 Azure-datacenterregioner, och de levereras medserviceavtal av företagsklass.

Identity Management, Mobile Device and application management och Data Protection i ett. EMS är en suite som sammanbinder dessa tre funktioner. Vi på Advania får kunder att nyttja och använda sig av de funktioner som passar er.

Advania är idag en Microsoft Cloud Solution Partner vilket innebär att vi hjälper kunder att komma igång med molntjänster och hybridlösningar på ett strukturerat sätt i samarbete med Microsoft.

Get in touch!

Tobias Öien
Affärsområdeschef Infrastructure and Integration

M: +46(0)730-42 21 00

Kontakta mig

Kundreferenser

Väringaskolan
Satsningen på den nya it-miljön i molnet har lett till ett tydligt kulturskifte på skolan på mindre än ett år. De nya digitala och mobila möjligheterna skapar stora fördelar för såväl elever som för lärare och föräldrar.

Väringaskolan

Kulturskifte på Väringaskolan som lade all it i molnet.
Västerås stad
"Att medverka till att situationen förbättras både för pedagoger och för elever verkade vara en naturlig del i projektet för Advania. De var lyhörda, mycket nyfikna och intresserade från början."

Västerås stad

Ett av elevernas viktigaste verktyg är de bärbara datorerna. Utmaningen är att kombinera teknik och pedagogik i de 660 elevdatorerna på Nybyggeskolan.