Microsoft Sharepoint

Du vill fokusera på innehåll, vi ger dig förutsättningarna. Advania har lång erfarenhet utav Microsoft SharePoint och arbetar både med lösningar on-premise samt i molnet. Vi hjälper dig före, under och efter införandeprojekt.

SharePoint

Med hjälp utav SharePoint och OneDrive för företag möjliggör du moderna arbetssätt för din organisation. SharePoint kan användas till allt från simpelt dokumentarkiv till gediget intranät med sidor, nyheter och projekt-/arbetsrum.

SharePoint Online driftas av i delad miljö av Microsoft i molnet (Azure) medan Microsoft on-premise driftas med dina egna servrar. SharePoint Online ingår för många organisationer med Office 365.

Valo Intranet

Advania är partner med Valo som är ett paketerat socialt intranät redo att börja användas direkt. Läs mer >

Varför Advania?

En professionell verksamhet behöver också utöver ett professionellt verktyg en professionell leverantör. På Advania har vi lång erfarenhet av SharePoint och värnar om gott samarbete över tid med våra kunder. Vi bygger nytt, förändrar och förvaltar intranät. För våra kunder står vi ständigt på tå redo att komma med engagerade och kompetenta lösningsförslag på kunders utmaningar.

Inom produktområdet är proaktiv förvaltning standard, vilket innebär att vi för kunden och dess verksamhet framåt utan nödvändigtvis initiering behöver ske av kund. Inom ramen för vår supportorganisation finns ständigt konsulter redo att ta emot ärenden och påbörja eventuell felsökning och åtgärd. Flera konsulter är alltid insatta i flera olika kunder för att minimera personberoenden. Varje kund har en tilldelad kontaktperson som kontaktväg utöver resterande konsulter och ärendehanteringssystem. 

Advania, en leverantör att lita på före, under och efter projekt!

Get in touch!

Petter Sjödahl
Konsultchef

+46 (0)44-20 77 13

Kontakta mig