Valo Intranet

Advania och Valo Intranet erbjuder nästa generations intranät till de svenska, norska och isländska marknaderna genom vårt samarbete. Vi hjälper dig före, under och efter införandeprojekt.

Valo Intranet

Valo Intranet är en finsk produktleverantör som erbjuder sociala intranät – på riktigt. Lösningen är responsiv och paketerat med fullt stöd för SharePoint i Office 365 och SharePoint on-premise. Valo är ett socialt intranät med inbyggda sociala samarbetsverktyg för modern kommunikation som ständigt utvecklas med nya uppdateringar varannan månad.

Varför Advania?

En professionell verksamhet behöver också utöver ett professionellt verktyg en professionell leverantör. På Advania har vi erfarenhet av SharePoint och Valo, vi värnar om ett gott samarbete över tid med våra kunder. Vi bygger nytt, förändrar och förvaltar intranät. För våra kunder står vi ständigt på tå redo att komma med engagerade och kompetenta lösningsförslag på kunders utmaningar.

Inom produktområdet är proaktiv förvaltning standard, vilket innebär att vi för kunden och dess verksamhet framåt utan nödvändigtvis initiering behöver ske av kund. Inom ramen för vår supportorganisation finns ständigt konsulter redo att ta emot ärenden och påbörja eventuell felsökning och åtgärd. Flera konsulter är alltid insatta i flera olika kunder för att minimera personberoenden. Varje kund har en tilldelad kontaktperson som kontaktväg utöver resterande konsulter och ärendehanteringssystem. 

Advania, en leverantör att lita på före, under och efter projekt!

 

 

Maxx Glans
Account Manager

+46 (0)704 12 76 78

Kontakta mig

Kontakta oss idag för en kostnadsfri demo

Vill du se Valo intranets möjligheter, flexibilitet och användarvänlighet i en kostnadsfri demo? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.