Partner 2024-10-22 18:19

Advania får dubbla utmärkelser på Dell Partner Awards

Den 21 oktober var det återigen dags för Dell Technologies Forum, denna gång på Stockholm Waterfront. Advania var med och skapade en inspirerande stämning både i montern och genom ett breakout-pass med fokus på cirkulär IT och omställning mot en hållbar framtid. Under kvällen hölls även galan Partner Awards, där Advania fick både utmärkelsen som Top Partner och för Excellence in Datacenter Sales.

Utmärkelsen "Dell Technologies Top Partner" ges till Dells kanalpartner som utmärker sig inom olika affärsområden och som visar på exceptionell prestanda, innovation och samarbete med Dell Technologies.

”Det här är ett fint erkännande för vårt gemensamma mål att verkligen förstå de unika utmaningar som våra kunder ställs inför och samarbeta för att skapa långsiktiga relationer. Vi ser fram emot att fortsätta forma framtidens IT-landskap tillsammans med Dell”, säger Jesper Måwe, Business Developer & Partner Manager på Advania.

Advania är både Solution Provider & Cloud Service Provider och är en av få partners i Sverige med högsta partnerstatusen Titanium Partner.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Business Developer & Partner Manager

Jesper Måwe

Relaterat innehåll

Partner
2024-04-15 08:54

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...