Rekrytering 2024-10-02 10:05

Advania sätter medarbetarna i centrum med ny kampanj

I kampanjen ”Our difference is you” sätter Advania fokus på det som verkligen gör skillnad: människorna. Kampanjen belyser genom fyra medarbetares personliga berättelser hur varje individ gör skillnad. 

Advania är "The tech company with people at heart" - och det är våra medarbetare som gör oss unika. Det uppmärksammas i den nya kampanjen, där vi i fyra filmer följer medarbetare från olika delar av verksamheten. Deras personliga upplevelser ger en genuin inblick i Advanias företagskultur – hur vi bygger långsiktiga relationer både inom verksamheten och med våra kunder och partners, arbetar för hållbar tillväxt och skapar lösningar som verkligen gör skillnad. 

"Kampanjen 'Our difference is you' är en hyllning till alla fantastiska medarbetare på Advania. Vi vill vara en inkluderande verksamhet där människor får möjlighet att växa och där vi firar våra olikheter. Det är vår styrka och det som gör oss unika. Våra medarbetares engagemang, kreativitet och kompetens gör att vi kan skapa värde för både våra kunder och samhället i stort," säger Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige. 

Se filmerna och läs om vår företagskultur

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik