Rekrytering 2024-10-01 09:23

Victor Melander blir ny PR-och kommunikationsansvarig på Advania

Advania Sverige välkomnar Victor Melander till rollen som PR- och kommunikationsansvarig med uppdraget öka bolagets varumärkeskännedom och förstärka och förtydliga bolagets position på marknaden som den ledande IT-tjänsteleverantören i norra Europa. 

”Jag är väldigt glad över att välkomna Victor till vårt team. Med sin breda erfarenhet inom PR och kommunikation är jag övertygad om att han kommer att spela en nyckelroll i att stärka Advanias varumärke och fördjupa våra relationer med kunder och partners. Victors uppdrag är att kommunicera det värde vi skapar för våra kunder, samtidigt som han lyfter fram vår unika företagskultur och hur den bidrar till vår framgång”, säger Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director på Advania Sverige.

Victor Melander har en bred bakgrund inom strategisk kommunikation och kommer senast från rollen som global kommunikationschef på Instabox. Han har tidigare även jobbat som journalist på Aftonbladet och Expressen, som kommunikationschef på NetEnt samt med flera stora svenska och internationella techbolag som konsult på byråsidan. 

”Advania befinner sig på en spännande resa med ett tydligt syfte: att hjälpa kunder skapa hållbara värden genom smart användning av teknik. Jag inspireras av Advanias kombinerade fokus på innovation, cybersäkerhet, fokus på hållbarhet och att ständigt sätta människan i centrum. Att få bidra till att förtydliga och stärka den positionen på marknaden är ett drömuppdrag," säger Victor Melander.

Victor Melander tillträdde sin tjänst i augusti.

För mer information
Victor Melander, PR & Communications Manager, Advania 
Tel: +46 707883955
E-post: victor.melander@advania.se

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik